Kunstuitleen Utrecht

U bent op zoek naar een kunstuitleen dichtbij Utrecht? Een kunstuitleen met kunst dat u inspireert? Ontdek de kunstcollectie van Add Art Kunstuitleen & Galerie! Wij beschikken over een grote, hedendaagse kunstcollectie. U vindt dus altijd een kunstwerk dat aansluit op uw wensen! Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk op onze website ons actuele aanbod voor kunst huren! Langskomen kan natuurlijk ook. Onze kunstuitleen is gevestigd aan Havik 37a in Amersfoort. Dat is op slechts 15 minuten rijden vanaf Utrecht!

Het gemak van onze kunstuitleen vlakbij Utrecht

Kiest u voor Add Art Kunstuitleen & Galerie? Dan kunt u uw kunstwerk op ieder gewenst moment ruilen. Dat is interessant! Zo kunt u gemakkelijk experimenteren met verschillende stijlen. Het is de ideale manier om te ontdekken welk kunstwerk het beste in uw ruimte past. Geen tijd om onze kunstuitleen vlakbij Utrecht te bezoeken? Vraag dan een gratis proefplaatsing aan. Onze adviseurs komen met het kunstwerk (eventueel met meerdere alternatieven) bij u langs. En is het niet wat u ervan verwacht had? Geen probleem! Wij nemen het kunstwerk gewoon weer mee terug.

Uitstekende prijzen voor kunst huren

Bent u op slag verliefd geworden op een kunstwerk? Dan is het mogelijk het kunstwerk te kopen. Het is natuurlijk ook mogelijk het kunstwerk na uw huurperiode te kopen. U betaalt enkel het resterende bedrag:

Verkoopprijs kunstwerk: € 500,-
Opgebouwd spaarbedrag: € 120,-
U betaalt nog: € 380,-

Een kunstuitleen nabij Utrecht benaderen?

Van de historische binnenstad met prachtige grachten tot de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU), Utrecht is de stad van kunst en cultuur. Wilt u een mooi kunstwerk in huis halen? Dat kan op een flexibele manier via Add Art Kunstuitleen & Galerie. Kunst huren is nog nooit zo makkelijk geweest! Onderstaand onze contactgegevens.

Kunstuitleen Utrecht

Kunstuitleen Amersfoort
Havik 37a
3811 EX Amersfoort 

Telefoon: 033 - 445 05 95
E-mail: info@addart.nl

Add Art Kunstuitleen & Galerie Amersfoort is op woensdag t/m zaterdag geopend van 11:00 tot 17:00 uur.
Breng een bezoek aan onze kunstuitleen dichtbij Utrecht en laat u inspireren door onze prachtige kunstcollectie!

Kunstuitleen vlakbij Utrecht
Copyright © 2019 Add Art