Kunstuitleen Nijmegen

Op elk gewenst moment een ander kunstwerk aan de muur dankzij kunstuitleen bij Nijmegen? Een kunstwerk kan vrij prijzig zijn, maar u investeert in iets exclusiefs. Een unieke eyecatcher voor in uw interieur. Maar wat nu als uw smaak na een aantal jaar verandert? Of u uw accessoires graag afwisselt? Dan is een kunstwerk kopen niet altijd de investering waard. Of toch wel? Bij de Add Art kunstuitleen & galerie kunt u nu eenvoudig kunst huren. Zo heeft u altijd een kunstwerk naar wens!

Waarom kunst huren?

Bij onze kunstuitleen dichtbij Nijmegen kunt u kunst huren en dit kunstwerk op elk gewenst moment weer inruilen. Dit is behalve voor particulieren ook een ideale dienst voor bedrijven. Met een nieuw kunstwerk blaast u uw ruimte al snel weer nieuw leven in. Ook kunt u de kunstuitleen bij Nijmegen gebruiken om te kijken welke stijl het beste bij u past.

Gratis proefplaatsing

U kunt onze kunstuitleen vlakbij Nijmegen bezoeken om een kunstwerk uit te zoeken. Ben u niet in de gelegenheid om langs te komen in onze galerie? Vraag dan een proefplaatsing aan! Onze adviseurs komen dan met een kunstwerk naar keuze bij u langs. Zo weet u altijd of het naar wens is, al voor u de kunst gaat huren. De plaatsing is geheel gratis en wanneer de kunst u niet bevalt nemen wij het gewoon weer mee terug.

Uw gehuurde kunstwerk van kunstuitleen bij Nijmegen kopen

Bevalt een kunstwerk tijdens de huurperiode zo goed dat u overweegt om het te kopen? Wanneer u het werk bij Add Art koopt, bespaart u op de originele aankoopprijs. Tijdens de huurperiode bouwt u namelijk een spaarbedrag op. Stel u wilt een bij de kunstuitleen omstreeks Nijmegen gehuurd schilderij kopen. Dan is het aankoopbedrag na een huurperiode van een jaar als volgt:

Prijs kunstwerk: € 500,-
Opgebouwd spaarbedrag: € 120,-
U betaalt: € 380,-

Kunstuitleen nabij Nijmegen bezoeken

Bent u geïnteresseerd in kunst huren bij onze kunstuitleen vlakbij Nijmegen? Kom dan langs in onze galerie aan de Jansbinnensingel 28-29 in Arnhem. Wij zijn woensdag tot en met zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Maandag, dinsdag en zondag kunt u ons bezoeken op afspraak. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht heeft u binnenkort een kunstwerk van onze kunstuitleen bij Nijmegen tot uw beschikking!

Havik 37a
3811 EX  Amersfoort
Telefoon: 033 - 445 05 95
E-mail:


 

Copyright © 2019 Add Art