Kunstuitleen Arnhem

Bent u op zoek naar een kunstuitleen Arnhem? Bij Add Art bent u aan het juiste adres! Wij bezitten een zeer grote collectie hedendaagse kunstwerken. Op de website ziet u altijd een actueel aanbod van deze collectie. Naast onze kunstuitleen Arnhem bezitten wij ook een kunstuitleen Amersfoort. Er zijn zeer veel mogelijkheden bij onze flexibele overeenkomsten. Kunstwerken huren is dan ook zeer eenvoudig bij ADD Art, zowel particulier als zakelijk. Wilt u meer weten over dé kunstuitleen Arnhem? Lees deze pagina dan goed door!

Flexibele kunstuitleen Arnhem

Add Art biedt altijd de mooiste kunstwerken aan in onze kunstuitleen Arnhem. Deze kunstwerken zijn voor u als kunstliefhebber op een flexibele manier te huren. De minimale looptijd van een uitleenovereenkomst is slechts zes maanden! Tijdens deze uitleenperiode is het zelfs mogelijk uw kunstwerk zo vaak te wisselen als dat u wilt. Wilt u tussentijds het kunstwerk kopen dan kant dat natuurlijk ook. In dat geval vervalt voor u meteen de rest van de overeenkomst. Een ander voordeel is dat u het eerste recht heeft om het door u gehuurde kunstwerk te kopen. Daarnaast zijn de door ons uitgeleende kunstwerken tijdens de gehele verhuurovereenkomst verzekerd tegen schade.

Onze Kunstuitleen huurovereenkomst

Stel, u ziet een mooi kunstwerk dat u graag zou willen huren. Dit kunstwerk heeft een verkoopprijs van € 500,- bij onze kunstuitleen Arnhem. Dan ziet de formule er als volgt uit:

  • Huurbedrag per maand is: € 15,-
  • Hiervan spaart u 2%: € 10,- 
  • 1% is huur & verzekering: € 5,- 


Mocht het zijn dat u na deze periode het kunstwerk graag aan wil schaffen. Dan betaald u enkel nog het resterende bedrag:

  • Verkoopprijs kunstwerk: € 500,- 
  • Opgebouwd spaarbedrag: € 120,- 
  • U betaalt nog: € 380,-
     

Kunst kopen bij kunstuitleen Arnhem

Het is natuurlijk ook mogelijk om direct een mooi kunstwerk te kopen bij Add Art. Wij maken het mogelijk om uw kunstwerk in maar liefst 10 maandelijkse termijnen te betalen, zonder rente! U kunt het kunstwerk hierbij natuurlijk direct mee nemen om er thuis van te genieten. Wilt u het bedrag in één keer betalen of een kortere termijnbetaling regelen dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Bent u er niet zeker van of uw favoriete kunstwerk bij het huis of bedrijf past? Vraag dan vrijblijvend een proefplaatsing aan bij via onze kunstuitleen Arnhem. Naast alle kunstwerken op de site vindt u een knop ‘Proefplaatsing’.

Interesse voor kunstwerken van dé kunstuitleen Arnhem

Wilt u de mooiste kunstwerken huren of definitief aanschaffen? Bekijk dan direct het aanbod van onze kunstuitleen Arnhem op de website! U bent natuurlijk ook van harte welkom om ons assortiment in onze fysieke galerie te komen bekijken. Mocht het kunstwerk op voorraad zijn in onze andere vestiging in Amersfoort, dan laten wij het vrijblijvend naar Arnhem komen. Wilt u meer informatie inwinnen of heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 033 - 445 05 95 of een mail te sturen naar info@addart.nl. De ervaren medewerkers van Add Art helpen u graag met alle vragen over onze kunstuitleen Arnhem!

Copyright © 2019 Add Art