Kunstuitleen & Kunst Kopen

Add Art Kunstuitleen Amersfoort heeft een grote collectie hedendaagse kunstwerken. Op onze website ziet u onze actuele, altijd op voorraad zijnde collectie.

De minimale looptijd van de uitleenovereenkomst is er al vanaf 6 maanden! Echter, u mag zo vaak wisselen als u wilt. Wilt u het kunstwerk tussentijds aankopen, dan vervalt de overeenkomst. Ook heeft u het eerste recht om het door u gehuurde kunstwerk aan te schaffen! Daarnaast zijn de kunstwerken door ons verzekerd tegen schade.

Hoe werkt onze unieke Kunstuitleen-formule?

Stel, u ziet een kunstwerk met een verkoopprijs van € 500,-

- Huurbedrag per maand is 3%   € 15,-
- Hiervan spaart u 2%   € 10,-
- 1% is huur & verzekering   € 5,-

Indien u het kunstwerk na 1 jaar wenst aan te kopen:

Verkoopprijs kunstwerk:          € 500,-
Opgebouwd spaarbedrag:   € 120,-
U betaalt nog:   € 380,-

Kunst kopen:

Wanneer u een kunstwerk ziet wat u direct wilt aankopen, bieden wij u de mogelijkheid om het werk in 10 maandelijkse termijnen aan te kopen, zonder rente! U kunt het kunstwerk direct meenemen en meteen genieten van uw zojuist aangekochte werk. Uiteraard is het ook mogelijk om het kunstwerk direct aan te kopen of een kortere- of langere termijnbetaling overeen te komen.

Proefplaatsing:

Twijfelt u over een kunstwerk en wilt u het graag in uw eigen huis of bedrijf ervaren? Vraag dan een gratis proefplaatsing aan! Rechts van het kunstwerk vindt u de knop 'Proefplaatsing'.

John HorsewellMary ShawAnna Verrijt
Copyright © 2019 Add Art